Kemin suku

Hilda Sillanpään haudalla Kemin suvusta Esa Sillanpää sekä Australian suvusta Juha Sillan.
eino ja armi sillanpään sukua kemissä
Aurora ja Eino Sillanpää Helsingissä. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.

Eino hakenut sotilasavustusta äidilleen Hildalle

KMV 26.11.1926
AURORA JA EINO SILLANPÄÄ NUORENA
Hilda Sillanpää  lapsiensa Niilon ja Einon kanssa muuttivat Mänttään Kuoreveden Leppäjärveltä (Leppälahdelta), eli Kertejärven päästä. Aurora muutti huomattavasti myöhemmin Mänttään, muistaakseni muuttojen väliä oli yli 10 vuotta. Muistini mukaan Aurora oli piikana tämän ajan Lahdenkylän Korpelassa , missä hänet on merkitty myös aikoinaan syntyneeksi. Aurora on kuvassa noin 20 vuotias ja Eino noin 15 vuotias.  Arvioitu kuvausaika on silloin 1920, eli hyvin lähellä aikaa jolloin Hilda, Niilo ja Eino muuttivat Mänttään. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.

Eino ja Armi vihitty Mänttässä

KMV 2.8.1928
Einon ja Armin sukua Kemissä. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset. Ylärivi vasen; Esko Sillanpää, naapuri, Väinö Pekkonen, Veikko Sillanpää, Erkki Ohtonen, Kaarlo Hotakainen, vieras, Kosti Sillanpää. Seuraavat vasen; Kaarina Sillanpää, Eino Sillanpää, naapuri, Armi Sillanpää, Maria Sillanpää, Henny Sillanpää, Arja Pekonen, Jarmo Pekonen, Liisa Sillanpää, Helena Sillanpää, Esa Sillanpää, Mauri Ohtonen, Saara Sillanpää, Jorma Ohtonen, Eeva-Liisa Sillanpää, Eevi Sillanpää. Eturivin lapset vasen; Merja Hotakainen, Suvi Ohtonen, nukke ja Sari Ohtonen.
Sillanpään sukua Kemissä. Taas tarvitsen kasvojen tunnistajaa kertomaan nimet kuvaan. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset. ylärivi vasen; Saara Hotakainen os. Sillanpää, Eino Sillanpää, Maria Pekkonen, Sylvi Mättö, Armi Sillanpää, Henny Sillanpää ja Eeva-Liisa Sillanpää. Eturivi vasen;  Eeva-Maria Pekkonen, Eija Sillanpää, Miska Sillanpää, Mika Sillanpää ja Virpi Jakku
Edelleen Einon ja Armin jälkeläisiä Kemissä. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset. Vasemmalta Eino Sillanpää 58 vuotta, Esa Sillanpää 10 vuotta, Eeva-Liisa Sillanpää, Helena Sillanpää ja Armi Sillanpää 55 vuotta.

EINO JA ARMI KANSALAISSODAN MUISTOMERKILLÄ VÄÄRINMAJALLA

Eino ja Armi Väärinmajan muistomerkillä
ESA JA EIJA SILLANPÄÄ KANSALAISSODAN MUISTOMERKILLÄ VÄÄRINMAJALLA
Mukana oli myös mukava Go-koira
Saimme Sillanpäähän arvokkaita vieraita Kemin sukuhaarasta
Hilda Sillanpään haudalla Kaarina Sillanpää, Esa Sillanpää ja hänen vaimonsa Eija Sillanpää. Hildan poika Eino muutti aikoinaan Kemiin. Einolle ja hänen vaimolle syntyi useita lapsia.
Eino Sillanpää vaimonsa Armin kanssa äitinsä Hildan haudalla. Kaarina ja Esa ovat heidän jälkeläisiään. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.
Hilda Sillanpäätä saattamassa haudanlepoon Hildan lapset, veli ja sisaret.
Eino Sillanpää on lapsensa kanssa Mäntässä. Lapsi on mahdollisesti Kosti, joka syntyi Mäntässä. Kirkon torni on ainakin Mäntän kirkkoa muistuttava. Kuva on otettu nykyisen Kauppakadun Tokmannin kohdalta, missä Einon äiti Hilda silloin asui. Rautatie on kulkenut silloin Kauppakadun poikki. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.

Eino oli hakenut äidilleen Hildalle sotilasavustusta

Eino on hakenut äidilleen sotilasavutusta. KMV 26.11.1925

Eino Sillanpää sotilaana Lapin rintamalla

Eino Sillanpää keskirivillä toinen oikealta. Kuva Esa Sillanpää
Eino ja Armi Sillanpää lapsien kanssa sekä Armin sisko. Kuva on Veitsiluodossa kuvattu. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.
Eino Sillanpää menestyi Mäntän Valon painijana. Kuvassa hän on ylärivillä toinen vasemmalta Tässä ryhmäkuva Valon painijoista. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset. Eipä löytynyt Mäntän Valosta ketään tunnistamaan valokuvan henkilöitä. Muitelisin työkaverini Peter Nordlundin joskus näyttäneet minulle samaa kuvaa. Peter oli Mäntän Valon painijoita. Jos oikein muistan, niin hän kysyi minulta onko Eino Sillanpää minulle tuttu henkilö? Aikaa ei voi kelata taaksepäin!
Eino ja Armi Sillanpää kuvattu heidän talonsa puutarhassa Kemissä. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.
Hilda Sillanpää on haudattu Mäntän hautausmaalle. Kuva Esa Sillanpää
Hilda Sillanpää lähtee viimeiselle matkalle. Kuva Eino ja Armi Sillanpään jälkeläiset.
Kaarina, Esa ja Eija Sillanpää sekä Birgitta Hakulinen Sillanpään pihassa 29.7.2018. Kaarinan ja Esan mummu Hilda asui Sillanpäässä nuoruutensa, mutta myös vuodet 1901- 1902 lapsensa Auroran kanssa. Nyt talossa yöpyivät Hildan jälkeläiset. Olimme todella otettuja heidät vierailusta Sillanpäässä.